TERVISLIK LAHENDUS SINU KEHALE JA MEELELE

Produkt mock up, tre smaker 1200x1200px

Mis on HANGRY?

HANGRY on toit! See on aega säästev ja mugav viis tervisliku toidukorrani.
Ettevalmistus on kiire ja lihtne, nii et teil on rohkem aega ja raha oma elu nautimiseks.
Kõik HANGRY tooted on vegan ning gluteeni- ja laktoosivabad.

Milline toit on HANGRY?

See on täisväärtuslik toit! Lihtsamalt öeldes – see sisaldab kõiki vajalikke toitaineid, mida su keha vajab. See sisaldab hästi tasakaalustatud süsivesikuid, valke, rasvu, kiudaineid ja kõiki olulisi mikrotoitaineid.

Miks on HANGRY eriline?

Oleme teinud selle eriti tervislikuks! Lisaks juba kvaliteetsetele koostisosadele oleme lisanud enda toodetud kvaliteetse sulforafaani, millel on lai valik olulisi tervisele kasulikke omadusi. Sulforafaan on looduslik taimne ühend, mis on saadud ristõielistest köögiviljadest, näiteks brokkolist. Praegu on see üks enim uuritud taimseid ühendeid maailmas. Lisateavet sulforafaani ja selle tervisega seotud eeliste kohta leiate siit. Seega, kui te ei soovi oma köögivilju süüa, siis me ei mõista teid hukka – oleme selle teile lihtsaks (ja maitsvaks) teinud!

Millest HANGRY koosneb?

Tõeliselt headest asjadest… Siin näete kõiki koostisosi ja toitumisalast teavet. (link)

Millal seda kasutada?

See on täiesti teie otsustada! Saate seda kasutada hommiku-, lõuna- või õhtusöögi asendamiseks. See sobib ideaalselt tööks, sportimiseks, reisimiseks või muudeks teie valitud tegevusteks. Kasutage Hangryt alati, kui soovite oma ägedate projektide või muude lõbusate tegevuste jaoks rohkem aega veeta.

Väga hea, kuidas ma alustan?

Alustuseks võite proovida meie tester pakki (link), et saaksite proovida kõiki meie kolme maitset, et teada saada, kas teile meeldivad need kõik!
Soovitame esimestel päevadel asendada ühe toidukorra päevas, et näha oma enesetunnet ja leida enda kehale kõige sobivam tasakaal. Võite alati meiega ühendust võtta ja me anname teile head nõu (ja mõned salanipid 😉)

Kuidas HANGRYt kasutada?

See võtab vaid minuti! Lisa 75 g (3 lusikatäit) pulbrit šeikerisse, lisa 250 ml vett ja loksuta korralikult ühtlaseks massiks. Pärast korralikku loksutamist on HANGRY joomiseks valmis. Pulbri ja vee kogust saad muuta vastavalt oma eelistustele. Vee asemel võid kasutada ka muid enda valitud vedelikke.

Kui palju erinevaid maitseid on?

Hetkel on valikus 3 varianti – vanilje, šokolaad ja latte.

Kust ma HANGRY tooteid osta saan?

Kõik HANGRY tooted on hetkel müügil ainult meie e-poes.

Milline on soovitatav päevane annus?

Päevane annus on individuaalne ja sõltub teie vanusest, kehast ja aktiivsusest. Näiteks ühest 25 g lusikatäis HANGRYst saad ~95 kcal. Soovitud kalorikoguse saavutamiseks võite lisada nii palju lusikaid, kui soovite. Meie soovitus on kasutada 75 g toidukorra kohta, mis on ~285 kcal.

Kas ma saan kasutada HANGRY't kehakaalu langetamiseks?

Kuigi HANGRY ei ole otsene dieettoode, võib see olla osa kaalukaotusest ja tervislikust toitumisest. Kuna HANGRY sisaldab tervislikke koostisosi ja kaloreid on väga lihtne lugeda, võib see kindlasti kaasa aidata kaalulangusele.

Mis on HANGRY säilivusaeg?

12 kuud tootmispäevast. “Parim enne” on näidatud pakendil.