Brokoli idupulber

Viimastel aastatel on Pure Food uurinud tootmisprotsesse, et oleks võimalik toota olulisi toimeained, näiteks Sulforafaani ja Polüfenool, mida leidub looduslikult kapsatoodetes – eriti brokoli idudes. Nüüd on see meil õnnestunud ja suudame toota kõrge väärtusega toitaineid.

BROKOLI – ENAM KUI TOIT

Brokoli on täis tervislikke omadusi, mida me vajame, et terved olla. Kahjuks ei armasta kõik brokkolit ja isegi neile, kellele see meeldib, pole kerge süüa iga päev suures koguses brokolit. Seepärast on Pure Food välja töötanud toitumisalaselt rikkaliku pulbri, mis sisaldab palju bioaktiivset sulforafaani. Ainult 1 grammis meie pulbris sisaldub sama kogus sulforafaani kui 100 grammis brokolis. See tähendab, et saate brokoli tervislikest omadustest täielikku kasu, ilma söömata iga päev suuri koguseid.

IDUST PULBRIKS

Brokoli idudes on suures koguses vitamiine ja mineraale ning sulforafaani sisaldus umbes 20-50 korda suurem kui täiskasvanud brokolis. Meie brokoli idupulbri tootmine annab sulforafaani eriti kõrge toiteväärtuse, mis osutub „imeaineks“ mitmete elustiili haiguste ja muude diagnooside puhul.

SULFORAFAAN – KASU TERVISELE – TOIT KUI RAVIM

Sulforafaani on põhjalikult uuritud ja see pakub meditsiinile huvi selle kasuliku tervisemõju tõttu. On tõestatud, et sulforafaan võib kaitsta mitmesuguste vähitüüpide eest, võib vähendada südame-veresoonkonna haiguste riski, olla põletikuvastase toimega ning olla kasulik autismi ja osteoporoosi korral.

Brokoli tarbimise tervisele kasulikele mõjudele on kindlad epidemioloogilised tõendid ning paljud eelised on seotud sulforafaaniga. Alates sellest, kui see ühend eraldati brokkolist ja 90ndatel avaldatud rottide uuringust leiti, et sellel on vähki ennetavad omadused, on uuringutes sarnast mõju kirjeldanud üle 3000 väljaande.

Loomauuringud on näidanud, et sulforafaan võib tuua tervisele palju kasu. Muuhulgas võib see aidata vähendada veresuhkru taset, kolesteroolitaset, oksüdatiivset stressi ja krooniliste haiguste arengut. Kasu tervisele hõlmab ka mao põletiku ja vähi, eesnäärmevähi ja teiste vähkide riski vähenemist. Samuti on tõestatud, et see suudab vähendada avastatud vähi agressiivsemaks muutumise riski, sellel on noorendav toime immuunsüsteemile ja see võib ennetada südame-veresoonkonna haigusi.

Pure Food on välja töötanud oma tootmisprotsessi – uue tehnoloogia külmkuivatamiseks. See tehnoloogia säilitab ning kaitseb idudes sisalduvat toitainesisaldust ja olulisi toimeaineid. See annab meile võimaluse toota pika säilivusajaga väga kõrge sulforafaanisisaldusega brokoli idupulbrit.

Meie doktorant Ladia Jilek osaleb nüüd 4-aastases kliinilises uuringus, mida rahastab Euroopa Liit. Uuritakse sulforafaani toidus ja selle mõju rakkudes ning eriti uuritakse autismiga seotud aju. Sulforafaan on tänapäeval enim uuritud taimne aine maailmas.

Lisa kommentaar